Raamdorpels

De door AA-Kozijnen toegepaste raamdorpels en waterslagen geven uw nieuwe kozijnen de juiste 'finishing touch'. Samen met uw nieuwe kozijnen bepalen de raamdorpels de uiteindelijke uitstraling en het karakter van uw woning. AA-Kozijnen biedt u de keuze uit een breed assortiment hardstenen en keramische raamdorpels, kunststof en aluminium waterslagen. Verder leveren wij natuurlijk ook binnendeur- en buitendeurdorpels.


Hardstenen raamdorpels

Massieve hard- of natuurstenen raamdorpels geven uw woning een klassieke, mooie en degelijke uitstraling. Deze raamdorpels hebben verder als voordeel dat ze zeer slijtvast zijn. Ze worden door ons op elke gewenste maat geleverd. Leverbaar in diverse diktes en breedtes. De meest door ons geleverde raamdorpels zijn van blauw hardsteen.


Keramische raamdorpelelementen

AA-Kozijnen levert een uitgebreid pakket raamdorpelelementen. Deze kant-en-klare raamdorpelelementen kunnen op maat gemaakt worden voor uw kozijnen.

De raamdorpelserie van St. Joris (Heblad) bestaat uit keramische elementen van zeer hoge kwaliteit, zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De raamdorpelstenen worden geproduceerd met waterkeringen van 2 cm en 5 cm. Beide uitvoeringen bestaan in verschillende formaten. Eindstenen met een opstaande zijgeleider completeren het assortiment. De raamdorpelserie is leverbaar in vele kleuren glazuur en als ongeglazuurde ijzerklinker.

De kant-en-klare raamdorpelelementen zijn makkelijk te plaatsen en geschikt voor kozijnbreedtes tot 3 meter.
De raamdorpelelementen kunnen worden gelijmd uit alle raamdorpelstenen die St. Joris in het assortiment heeft.

Voordelen kermische raamdorpels
  • haarscheur- en vorstbestendig door het eenbrand-bakprocédé
  • vormvast
  • anti-graffiti, zelfwassend, kleurecht
  • leverbaar in diverse modellen en kleuren


  • Kunststof en aluminium waterslagen

    AA-Kozijnen levert als vanzelfsprekend ook kunststof en aluminium waterslagen voor uw kozijnen. Goedkoop, weinig onderhoud vragend, een goede bescherming biedend en een lange levensduur. Leverbaar in alle RAL-kleuren.