Garagedeuren en rolpoorten

Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Alluma® op hun waarde te schatten. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geďsoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening.

Wanneer u thuiskomt wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen, snel en geruisloos. Feilloos en veilig.

U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren.

De garagedeuren van Alluma® zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren zijn ze in iedere stijl toe te passen. Kijk hieronder welke garagedeur paneel oplossingen Alluma® u heeft te bieden.

De garagedeuren zijn afgewerkt met een sterke polyester coating welke weer- en drukbestendig zijn. De standaardkleur voor de buitenzijde van de garagedeur panelen is wit (RAL 9016). De garagedeur panelen zijn tevens in alle RAL kleuren te verkrijgen.

Rolpoorten

Ruimtebesparend! Fungeert als een rolluik maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor u geen hele plafond instalatie in uw garage heeft. Rolpoorten worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard elektrisch. Een kwalitatief sterke motor doet het zware werk. De afstandsbediening is voor u!