Wij plaatsen, tegen geringe meerprijs, deskundig uw kozijnen!

Kunststof kozijnen plaatsen lijkt simpel maar je moet al een hele vakman zijn om deze klus vakkundig te klaren. Allereerst moeten de stelkozijnen, waarop de nieuwe kozijnen worden aangebracht, perfect zijn. Bij vervanging van oude kozijnen moet men er op letten dat b.v. de lateien nog in goede staat zijn.

Tevens moet het stelkozijn de juiste kleur, juiste dikte van de laag beschermende verf, een goede beschermende coating en afmeting hebben. Breng op de juiste plaatsen folie en een waterkering aan. Daarna moet uw nieuwe kozijn op de juiste manier gesteld en geplaatst worden. Hou rekening met werking van het kozijn door gebruik van vulblokjes. Voorkom te strakke bevestiging op het stelkozijn.

Ook het plaatsen van glas is een specialistische klus. Het glas zorgt o.a. voor een correcte uitrichting van uw kozijn. Nadat het glas en eventuele roosters geplaatst zijn komt nog de binnen- en buitenafwerking. Ook hier dient men vakkundig mee om te gaan, u wilt toch ook dat alles er perfect komt uit te zien. Zoals u ziet het lijkt simpel maar vereist toch de nodige bouwkundige vaardigheid.

Als u om wat voor reden dan ook de kozijnen niet zelf wilt of kunt plaatsten, adviseren wij u om tegen een zeer geringe meerprijs dit specialistisch werk door ons uit te laten voeren. Zo bent u verzekerd van een perfect geplaast kozijn, deur etc. en is uw investering gewaarborgd. U kunt daarna genieten van jarenlang zorgenloos woongenot.

De medewerkers van AA Kozijnen aan het werk