Welkom bij AA-Kozijnen, wordt u onze volgende tevreden klant? Klik hier voor de beste prijsgarantie!

Welkom op de internet site van AA-Kozijnen, dť specialist in kozijnen, deuren, dakkapellen, serres en schuifpuien van kunststof, hout en aluminium kozijnen. AA kozijnen staat voor topkwaliteit producten die wij leveren met een garantie van maar liefst 10 jaar tegen Oost-Europese prijzen. Voor een relatief laag bedrag kun u een grote verbetering aan of in uw huis of bedrijf aanbrengen, met een verlaging van uw energieverbruik. Test ons uit en u wordt beslist onze volgende tevreden klant!

AA-Kozijnen is een verkooporganisatie die zich heeft toegelegd op het in- en verkopen van o.a. deuren en kozijnen aan de woningbouw, aannemers en particulieren. Dit is ons vak en daar zijn wij goed in!
Om onduidelijkheid te voorkomen, hebben wij enkel gekozen voor de beste en de meest duurzame kwaliteit die er voorhanden is. Dit alles in kunststof, aluminium en vele houtsoorten. Wij werken samen met moderne fabrieken in Duitsland en Polen.
AA Kozijnen projecten

AA Kozijnen projecten, altijd met de beste prijsgarantie!

Alleen de beste materialen voor onze producten

De deuren, kozijnen e.d. worden in Polen ingekocht, waar wij o.a. met de fabrieken Jandexpol en Fresco, in de afgelopen jaren, een goede relatie hebben opgebouwd. Deze moderne fabrieken hebben zeer goed geschoolde werknemers. Jandexpol en Fresco leveren hun hoogwaardige producten in geheel Europa. De producten zijn van topkwaliteit en voldoen aan diverse Europese normen.

De fabrieken Jandexpol en Fresco betrekken hun profielen van de dochterbedrijven Aluplast en Wymar. Aluplast is een van de grootste kozijn-profielen fabrieken van Duitsland. Wymar uit BelgiŽ is een van de grootste profielen leveranciers van de Benelux. Van deze profielen worden uw kunststof en aluminium kozijnen gemaakt.

De meranti kozijnen worden in Polen zelf gemaakt en worden tegendraads verlijmd, waardoor werken en kromtrekken van kozijnen niet meer voorkomt! Het gebruikte glas is van hoogwaardig HR++ thermopeen en we gebruiken uitsluitend politiekeur hang- en sluitwerk op al onze kozijnen en deuren.


AA Kozijnen projecten, altijd met de beste prijsgarantie!

Uw voordeel is duidelijk:

 • een hoogwaardig West-Europees product, volgens alle kritische normen en met alle keurcertificaten tegen Oost-Europese prijzen.
 • tien jaar fabrieksgarantie, vertrouwd en een perfecte service.
 • onze deskundige vakmensen kunnen tegen een zeer aantrekkelijk tarief uw kozijnen, deuren en dakkapellen vakkundig plaatsen.


 • AA Kozijnen projecten


  Wat doet AA-Kozijnen nog meer?


 • Grote industriŽle projecten, winkels en kantoren.
 • Systeemwanden en -plafonds.
 • Restauratie van kastelen, landhuizen, kerken
  en oude objecten die onder monumentenzorg vallen.
 • Installeren van screens en rolluiken.
 • Installatie van garagedeuren, carports, serres en veranda's.
 • Leveren van kozijnen en deuren aan kozijnenleveranciers via ons zusterbedrijf
  KK-Kozijnen.