AA Nieuws

Wij waren al goedkoop maar hebben nu een laagste prijs garantie!*

* Dit houdt in dat u bij ons de beste prijs krijgt voor uw kozijnen, deuren of schuifpuien.

Wel gaan we er van uit dat de reeds door een derde geoffreerde producten en materialen van dezelfde kwaliteit zijn dan de kwaliteitsproducten en -materialen die AA-Kozijnen gebruikt, monteert en levert. Test ons daarom nu uit, vul hier het formulier in en stuur uw offerte aan ons op.
Wij reageren dan met een betere prijs.

Onze standaard garantie van 10 jaar, het gebruik van de beste materialen en de 100% klanttevredenheidservice blijven natuurlijk overeind!

Zie ook onze reactiepagina en lees hoe onze klanten denken over AA-Kozijnen.
De beste prijs garantie op kozijnen en deuren, AA-Kozijnen


Systeemwanden

AA-Kozijnen levert en monteert systeemwanden in een grote variatie en van uiteenlopende materialen. In de kleuren die u wilt, in de dikte die voor een ongestoord gebruik van de ruimte zorgen en in elke noodzakelijke maat.

Voor meer informatie, neem contact op met onze medewerker!

AA kozijnen, systeemwanden en -plafonds!


Nieuw in ons assortiment: Alluma rolluiken, screens, garagedeuren en veranda's.

AA-Kozijnen is dealer geworden van Alluma. Alluma houdt zich bezig met de assemblage van buitenzonwering, veranda-overkappingen, garagedeuren en rolluiken. Via een landelijke dekking van professionele dealers vinden jaarlijks vele producten hun weg naar de eindgebruiker. Daarnaast verzorgt Aluma de distributie van al deze producten naar haar klanten met een eigen professionele expeditie.

Bij Alluma staat net als bij AA-Kozijnen Kwaliteit en Service op nummer 1.

Voor meer informatie, neem contact op met onze medewerker!

AA kozijnen, kozijnen, deuren, schuifpuien, kwaliteit tegen de goedkoopste prijs, vele tevreden klanten gingen u voor!


Onze nieuwe website

Per 1 september 2010 hebben wij onze website geheel vernieuwd! We kunnen helaas niet alles op internet zetten... daar is ons assortiment te uitgebreid voor. Onze prijzen zijn zo gunstig dat we ze u pas kunnen geven nadat u een offerte heeft aangevraagd. Bellen kan natuurlijk ook en dat geheel vrijblijvend! Test ons uit. We hebben de beste prijzen en een uitstekende service en garantie.

Toch hopen we dat u een goed beeld krijgt van AA-Kozijnen, onze producten en diensten. We blijven de site net als ons assortiment aanvullen en uitbreiden en zoeken voor u naar de beste leveranciers, de nieuwste producten, de hoogste kwaliteit en natuurlijk de scherpste prijs.

Veel plezier op onze site!

Directie en medewerkers AA-Kozijnen


Kozijnen-leveranciers kunnen naar KK-Kozijnen

Kozijnen-leveranciers kunnen naar ons zusterbedrijf KK-Kozijnen. KK Kozijnen dť groothandel voor de Benelux in kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien van topkwaliteit. KK-Kozijnen levert uitsluitend aan kozijnen-leveranciers.

KK-Kozijnen heeft haar import van kwaliteitskozijnen uit de modernste fabrieken met CNC gestuurde machineparken in Polen. KK-Kozijnen is de exclusieve importeur voor Nederland, Luxemburg en Belgie van in Polen geproduceerde Wymar kozijnen.

Bel onze verkoopleider Jarek Zwoinski op 06 483 770 50 voor meer informatie omtrent prijzen, het uitgebreide assortiment en leveringen. Naar de site van KK-Kozijnen.


Nieuw in ons assortiment: Alumil aluminium systemen

Het aanbod van ALUMIL omvat ongeveer 30 aluminium systemen zoals licht vliesgevel systemen, isolerende ramen en deuren en schuifdeuren, dakbedekking en interieur design.

Alumil systemen zijn al jaren bekend in de markt vanwege hun kwaliteit, uitgebreide technische oplossingen, het gemak van installatie en de concurrerende prijs. De producten worden voortdurend verder ontwikkeld en aangevuld met nieuwe oplossingen, in lijn met de huidige trends in de architectuur en bouwsector.

Alumil is trots op haar ingenieurs die in samenwerking met de beste designbureau's zorgen voor de hoogste kwaliteit en het modernste design in Europa.


Nieuw in ons assortiment: Heblad raamdorpels

Sinds kort leveren wij ook de raamdorpelelementen (ook wel waterslagen genoemd) van Heblad.
St.Joris Raamdorpels BV (vertegenwoordigd door Heblad) maakt eerste klas raamdorpels in vele soorten, maten (op maat gemaakte kant-en-klare raamdorpelelementen zelfs tot een breedte van max. 3 meter) en kleuren.

Wij passen de raamdorpels toe in vele nieuwbouw- en renovatieprojecten. Klik hier voor meer informatie.


Nieuw in ons assortiment: 3 dubbele beglazing voor de beste isolatie

Naast dubbel glas leveren wij ook 3 dubbele beglazing. 3 ruiten en 2 lucht/gas gevulde spouwen.

Een dik glaspakket dat extra isoleert en extra geluidswerend is. Wij maken gebruik van glaspaketten tot 40mm.

De U-waarde (warmtedoorgangscoŽfficiŽnt: hoe lager de u-waarde hoe beter de isolatie) van drie-dubbel-HR glas is 0,8 W/m2K (Nog lagere U-waardes tot 0,5 zijn te behalen met Krypton vulling maar hiervan weegt de besparing niet op tegen de kosten)


Plastival, Profex en Wymar gaan verder als Profialis

Nieuwe naam, nieuwe focus
Groot inzetten op innovatie, een nog breder gamma aan producten en de middelen efficiŽnter in kunnen zetten. De bedrijven in kunststof raam- en deurprofielen, het Franse Plastival en Profex en het Belgische Wymar International, bundelen hun krachten en gaan verder onder de naam Profialis. De focus van deze nieuwe Profiles businessunit ligt op Nederland, BelgiŽ en Frankrijk.


Lager energieverbruik met behulp van Therma-Core.

Een lage energiewoning verbruikt minder energie waardoor je bespaart op je verwarmingskosten. Een strikte definitie, zoals bij Passiefhuis, is er echter niet.

Een laag energie woning is financieel gezien (optimum meerkost versie energiebesparing) het meest interessant. De isolatiediktes variŽren van 10 tot 20cm, terwijl dit bij passiefhuizen het dubbele is. Een lage energiewoning heeft dus toch nog een verwarmingssysteem van een 4 ŗ 9 kW nodig. Als richtwaarden hebben deze woningen een E-peil < 60, een K-peil < 33 en een energieverbruik voor verwarming < 60 kWh/m≤ per jaar.

Therma-Core profielen bevatten geen staal meer er is dus geen koudebrug!