Hang- en sluitwerk

Ramen en deuren moeten sterk en veilig hang- en sluitwerk hebben maar ook functioneel zijn. Wij leveren vele soorten, stijlen en typen, die aansluiten op uw interieur. Ontworpen door beroemde ontwerpers als Yoshimi Komo, Angelo Mangiarotti en Gianfranco Fratinni.

Wij leveren o.a. hang- en sluitwerk van Hoppe en Roto Frank op onze systemen.


Hoppe

Voor een ieder, die zijn woonomgeving mooier wil maken, is HOPPE Europa’s toonaangevende merk voor deur- en raambeslag.
De producten overtuigen door hoogwaardige kwaliteit tegen een faire prijs en onderstrepen uw persoonlijke levens- en inrichtingsstijl.

HOPPE-producten zijn eerste keus bij profis. Een ieder vindt in het uitgebreide assortiment vast en zeker het bij zijn of haar smaak passende product.

Hoppe biedt u een veelvoud aan mooi vormgegeven beslagen voor uw ramen en deuren aan. Daarmee kunt u uw huis of woning via de ramen en de binnendeuren tot aan de representative woningtoegangsdeur individueel met de goede greep uitrusten – en dat in de materialen aluminium, messing en roestvrij staal.


Hoppe productcatalogus

Hoppe 'Secustik'

AA-Kozijnen gebruikt o.a. het kwalitatief hoogwaardige en veilige 'Secustik' hang- en sluitwerk van HOPPE!

De raamsluiting met de hoorbare plus aan veiligheid In de Secustik-raamsluiting is een gepatenteerd blokkeer-mechanisme als basis-beveiliging geďntegreerd. Deze verhindert het manipuleren van het raambeslag vanaf de buitenzijde van het raam.

Een koppelingselement tussen greep en vierkantstift werkt daarbij als mechanische diode. Het laat de normale bediening van de raamsluiting toe, maar blokkeert de raamsluiting, wanneer iemand probeert vanuit de buitenzijde, via het beslag, de raamsluiting te manipuleren.

Daarmee voldoen de raamsluitingen aan de eisen, conform AhS RALRG607/13. Bij het bedienen van de Secustik-raamsluiting van gesloten toestand naar kiepstand, klikt het beveiligende blokkeer-mechanisme precies in de verschillende standen. Dit typische Secustik-geluid is de hoorbare plus aan extra beveiliging van aan het raamelement.Secustik folder


Roto Frank beslag

Ramen en deuren openen ruimten en bieden tegelijkertijd bescherming. Het beslag – het overgangsgebied tussen binnen en buiten – is voor Roto slechts een middel om het doel te bereiken. Het doel is de meerwaarde van ramen en deuren voor de mensen te verhogen.

Daarom ontwikkelen zij oplossingen die veiligheid, energiezuinigheid en comfort in huis op intelligente wijze met elkaar verbinden. Hoe zou het zijn als ramen zelfstandig zouden openen en sluiten, de airconditioning en de verwarming zouden aansturen of inbraakpogingen direct aan een alarmcentrale zouden melden? De antwoorden heeft Roto vandaag al.

De naam Roto staat in de bouwbeslagtechniek wereldwijd voor innovatieve, individuele en veilige totaaloplossingen met systeem. Ontwikkeld door een team van constructeurs en ingenieurs, die tot de besten behoren.Roto beslag folder     Roto, verhalen over ramen