HR++ glas en ander glas

Algemeen

Wij maken in onze kozijnen en deuren standaard gebruik van UV gecoat HR++ glas. Samen met de hoge isolatiewaarde van onze deuren en kozijnen zorgt dit voor een uitstekende energiekosten besparende isolatie en zeer goede geluiddemping!
Als u het wenst dan kunnen wij ook extra beveiligd breekvrij-glas of zelfs kogelvrij-glas leveren.


HR++ glas

Ons HR++ glas is veilig, energiebesparend, geluiddempend en decoratief met een maximale zonopbrengst. De nieuwste technische innovatie geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van grote raamoppervlakken door gebruik van thermische isolatie met een minimum aan warmteverlies.

Dit is mogelijk omdat bij onze ramen de ruimte tussen de twee HR++ thermopeen glaslagen is opgevuld met Argon of andere soorten gas zoals Krypton. (Geproduceerd volgens strengste wereldnorm!)

Voorgaande en een top UV coating geeft ons glas een U-Waarde (warmtedoorgangscoefficiŽnt) van ca. 1,1. Hoe lager de waarde hoe beter de isolerende werking! Het bespaart stookkosten (HR++ glas bespaart gemiddeld 30 m3 gas per m2 per jaar) en zorgt tegelijk voor meer daglicht.


3-dubbel HR glas, de beste isolatie en bespaar maximaal op uw energieverbruik!

AA-Kozijnen levert ook 3-dubbel HR glas voor een nog betere isolatie en hogere energiebesparing.

3 ruiten en 2 lucht/gas gevulde spouwen. Een dik glaspakket dat extra isolerend en extra geluidswerend is. Wij maken gebruik van glaspaketten tot 40mm.

De U-waarde (warmtedoorgangscoŽfficiŽnt: hoe lager de u-waarde hoe beter de isolatie) van drie-dubbel-HR glas is 0,8 W/m2K (Nog lagere U-waardes tot 0,5 zijn te behalen met Krypton vulling maar hiervan weegt de besparing niet op tegen de kosten)

Vraag het een van onze medewerkers en bel/mail ons vrijblijvend!


Speciaalglas dat geleverd kan worden

Bescherming tegel fel zonlicht
(bv Kantoren)
Bescherming tegen geluidsoverlast
(bv in Stadscentrum)
Gelaagd glas tegen glassplinters
(bv Schuifpuien winkels, spelende kinderen)
Bescherming tegen inkijken
(bv Banken)
Bescherming tegen inbraak
(bv Winkels)
Bescherming tegen kogels
(bv Banken)
Wij leveren vele soorten glas in de meest uiteenlopende motieven en tinten,
neem dit door tijdens een afspraak met een van onze vertegenwoordigers.